varityskuva-still

Ammattimainen käsikirjoitus

Tarvitaanko dronekuvaa? Pitäisikö kertoa koskettava bränditarina ammattinäyttelijän avulla? Sopisiko tämän palvelun esittelyyn dokkarimainen tunnelma? Näkyisikö tuotteen ominaisuudet parhaiten animaation kautta?

Videon erilaiset tuotannolliset ratkaisut ovat tulleet vuosi vuodelta yhä useamman saavutettavaksi. Voimme kertoa vaikka minkälaisia tarinoita hyvin maltillisella investoinnilla. Video on voimakas viestintäväline ja koskettaa erityisesti silloin, kun sinun kohderyhmäsi katsoja tunnistaa jotain itsestään juuri kyseisessä videossa.

Käsikirjoitus varmistaa, että brief on kuultu ja ideat koottu jänteväksi tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Jos valmis video on talo, käsikirjoitus on talon rakennepiirustukset. Kaikki tuotannossa tietävät, mitä ryhdytään tekemään.

Käsikirjoittajan täytyy nähdä valmis video, sen kuvakulmat ja kerronnan rytmi päässään jo kirjoitusvaiheessa. Käsikirjoittaja ymmärtää erilaisten kerronnallisten ratkaisujen käyttämisen, kuten dronen, ammattinäyttelijöiden ja animaation sisällölliset vahvuudet sekä taloudelliset vaatimukset. Siksi on hyvä, että käsikirjoituksen tekee ammattilainen.

Hyvä ja mietitty käsikirjoitus on kuin värityskuva. Tuotannon tehtävä on vain värittää numeroidut kentät oikealla värillä ja taideteos, sinun visiosi, on valmis.

Jaa artikkeli

Soita 044 340 1554